no-img
طرح توجیهی اشتغالزایی

طرح توجیهی احداث کارخانه آب معدنی


طرح توجیهی اشتغالزایی

ادامه مطلب

طرح توجیهی احداث کارخانه آب معدنی
zip
مرداد ۲۶, ۱۳۹۵

طرح توجیهی احداث کارخانه آب معدنی


طرح توجیهی احداث کارخانه آب معدنی

طرح توجیهی راه اندازی خط تولید و بسته بندی آب معدنی طبیعی.
آب های معدنی از چشمه های طبیعی و یا چشمه های مصنوعی ، با قرار دادن بطری در مسیر حرکت آن تهیه می شوند.
آب های معدنی معمولا فاقد نمک و یا  دارای مقداری بسیار ناچیز نمک می باشند.

طرح توجیهی تولید آب معدنی

طرح توجیهی تولید آب معدنی

شرح فرآیند تولید آب معدنی و تکنولوژیهای موجود 
تکنولوژی و روشهای تولید آب معدنی را می توان به دو بخش عمده تقسیم نمود .
الف) آماده سازی و سالم سازی و پر کردن آب معدنی
ب) تولید ظروف مورد نیاز جهت بسته بندی آب
در زیر به شرح روش تولید هر یک از دو بخش فوق اشاره میگردد.
آماده سازی و سالم سازی آب
در این قسمت آب معدنی هدایت شده از منابع آب مراحل زیر جهت انتقال به خط پر کن آماده می گردد از آنجایی که بر اساس تعاریف انجام شده محصول آب معدنی، آب طبیعی خارج شده از منابع آب (چشمه و یا چاه) می باشد که بدون هیچگونه تغییری در ترکیبات شیمیایی آن در بطری پر شده باشد لذا جهت آماده سازی صرفا از مراحل زیر استفاده می گردد.

۱) انتقال آب از منابع آب : 
در این مرحله با توجه به محل استقرار چشمه و یا آب زیرزمینی، آب از منابع مذکور به صورت کاملا بهداشتی به منابع ذخیره آب هوایی و یا زیرزمینی، واحد منتقل می گردد طی این مرحله ضمن ته نشینی مواد خارجی سنگین سعی می گردد از هر گونه آلودگی جنبی آب جلوگیری به عمل آید.

۲) مخازن ذخیره آب :
جهت هدایت آب به مراحل مختلف و امکان ذخیره سازی آب در واحد معمولا از منابع ذخیره هوایی یا زیرزمینی با توجه به ظرفیت خط تولید استفاده می گردد این منابع ذخیره سازی به نحوی طراحی می گردند که از هر گونه آلودگی های شیمیایی و میکروبیولوژیک در آب جلوگیری نمایند .

۳) فیلتراسیون آب :
جهت حذف مواد معلق و شناور در آب فیلترهای شنی مناسب در این مرحله استفاده می شود این فیلترها طوری طراحی می گردند که آب با فشار معینی از یک بستر شنی با سایزهای متفاوت عبور داده می شود و مواد معلق آن حذف می گردد. این فیلترها با مکانیسم یکسان به صورت مختلفی ساخته می شود که صرف نظر از نوع آن همگی دارای مکانیسم و کاربری یکسان هستند.

۴) تعدیل طعم، آب، رنگ و بو 
جهت حذف هر گونه بو احتمالی در آب و همچنین حذف رنگهای احتمالی آن در این مرحله آب از یک بستر کربن اکتیو عبور داده می شود که طی آن از هرگونه بو و رنگ غیر طبیعی عاری می گردد. در این مرحله امکان افزودن انواع طعمها، ویتامینها، املاح و … میباشد.

۵) مرحله فیلتر اسیون نهایی آب 
طی این مرحله آب از یک فیلتر کاتریجی به نام پولیشر عبور داده می شود با توجه به اینکه مش این فیلتر بسیار بالا می باشد ( در حدود ۱۴۰- ۱۳۰ ) میکرن آب از هر گونه مواد معلق که با چشم غیر مسلح قابل رویت نمی باشد عاری می گردد این فیلترها با مکانیسم یکسان به صورت مختلف ساخته می شوند .

۶)مرحله استریل کردن آب :
در این مرحله جهت حذف هر گونه آلودگی احتمالی میکروبیولوژیکی در آب و بهداشتی کردن آن از یک سیستم ( اشعه مادون بنفش ) استفاده می شود در این مرحله آب با دبی و فشار معینی از یک بستر نور عبور داده می شود که طی زمان مذکور هر گونه آلودگی میکروبیولوژیک آن از بین رفته و آب صد در صد استریل و جهت شرب آماده می شود پس از این مرحله آب به خط پرکن هدایت می گردد.

 

فرمت فایل:PDF
تعداد صفحات:۱۷

مطالب مرتبط با این موضوع:



درباره نویسنده

admin 1518 نوشته در طرح توجیهی اشتغالزایی دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *